autocadokulu FanClub
Mayıs 17, 2012, 11:32:22 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Sitemizin bu bölümü yeniden üye olmayı gerektirir!

Eski üyelerin avatarlarını yeniden yüklemeleri gerekmektedir

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: yapı öğretmenliği  (Okunma Sayısı 7855 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
byazici_8181
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mart 18, 2007, 12:21:48 ÖÖ »

yapı öğretmenliğinde okuyan arkadaşlarımızı buraya bekliyoruz...
emel
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Temmuz 17, 2007, 09:04:25 ÖS »

merhabalar...

ben bu sene öss ye girdim, yapı ögretmenliğini tercih etmeyi düşünüyorum, bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?

düz lise çıkışlıyım, ama yapı ögretmenliği ne puanım yetiyor kılavuzdan baktıgıma göre,
sizden ricam nasıl bir bölüm oldugu ve kız ögrenci sayısının ne coklukta oldugunu merak ediyorum ltfn bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? 

şimdiden tsk ederim...
gamze
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Temmuz 21, 2007, 04:43:01 ÖS »

mrb eğer bi bilgi alırsan banada haber verirmisin
özge
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Haziran 22, 2008, 06:37:20 ÖS »

öss ye girdim ve yapı bölümünü düşünüyorum ama bölümdeki kız öğrenci sayısı ve koşullarından şüpelilim lütfen bana yardımcı olun cevabınızı bekliyorum
oxesus
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2008, 09:08:31 ÖS »

Arkadaşlar ben yapı öğretmenliği bölümünde okuyorum ve bu sene 3. sınıfa geçtim.
Kırklareli üniversitesinde okuyorum.Öncelikle yapı öğretmeni ne iş yapar ne okur ondan bahsediyim biraz
Yapı öğretmenliği mezunu arkadaşların son 7 8 senedir atamaları yapılmıyor fakat bu bölümün çokta
kötü olduğu anlamına gelmez.Tabi bu benim kendi görüşüm bana kalırsa sektör olarak inşaat sektörü
içinde olduğu için iş imkanı oldukça geniş.Yani sadece bir iki alanda sıkışıp kalmıyorsunuz kendinizi ner-
de yetiştirirseniz o alanda rahatlıkla iş bulabilirsiniz.Yani bazı arkadaşların dedikleri gibi iş yok boş bir
bölüm değil tabi bunlar şahsi görüşüm.Gördüğümüz derslere gelince ilk iki sene matematik kimya fizik
türk dili,tarih gibi temel derslerin yanında meslekle ilgili genel bilgileri ediniceğiniz dersler alıyorsunuz.
Bunlarda proje çizimi,statik hesaplar,maliyet hesaplamaları  gibi dersler birde ahşap ve kargir olmak
üzere atölye derslerimiz var.Bir dönem ahşap atölyesinde ahşap malzemeleri tanıyoruz diğer dönem
kargir atölyesinde yapı uygulaması yapıyoruz.(duvar örmek,sıva yapmak,boya-badana vs vs) Bölümün
genel özellikleri bunlar.Eğer gerçekten inşaat sektöründe yer almak istiyor ve biz bu işi yapabiliriz
diyorsanız bence mutlaka tercihleriniz arasında bulundurabileceğiniz bir bölüm.Ayrıca bölümdeki kız
sayısı her sene farklılık gösteriyo bizim üniversitede bir sene 30 kişiden 9 u kız diğer sene 2si kız diğer
sene 10 kız oluyo bu sürekli değişiyor.Yardım edebildiysem ne mutlu bana daha başka sorularınız olursa
cevaplamaya çalışırım..Umarım kendiniz için en iyi olan tercihi yaparsınız....
bgm_ykp
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2008, 12:02:55 ÖÖ »

merhaba bende bu yıl kırklareli üniversitesi yapı öğretmenliğini kazandım .
açıklamalarınız içimi rahatlattı bölümle ilgili bi bilgim yoktu . inşallah ii olur herşey.
oxesus
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Ağustos 27, 2008, 02:44:55 ÖS »

Hayırlı olsun.Umarım herşey istediğin şekilde gerçekleşir ve okuduğun bölümü severek
okursun...Daha fakülteye gelmeden fazlada sıkıştırmamak gerek ama umarım sosyal
konularda aktifsindir..2 senedirr fakülteyi canlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz
inş. bu sene sizlerinde desteğinizle aktif bir fakülte haline gelirizz..Tekrar hayırlıs olsun
bol AA lı üniversite yaşamı geçirmen dileğiyle Gülümseme
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Sitemap XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
tag: Ödev deposu, üniversitelere, şehirlere ve mesleklere göre bilgi paylaşımı forumu, bilgisayar, autocad, 3ds max, v-ray, üniversiteler, forum