autocadokulu FanClub
Mayıs 17, 2012, 09:33:41 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Sitemizin bu bölümü yeniden üye olmayı gerektirir!

Eski üyelerin avatarlarını yeniden yüklemeleri gerekmektedir

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Huğlu MYO Yardım Gerekli .  (Okunma Sayısı 2703 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LosTSouL
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ağustos 16, 2008, 09:23:16 ÖÖ »

merhaba Arkadaşlar Bu Sene  Selcuk Unv  Huğlu MYO    Makine Resim.K  bölümünü Kazandım Fakat  Yerleşke  Hakkında Hiç Bir Bİlgim Yok . Bana  Yerleşkeden Bahsedebilecek   Devlet Yurtlarından  veya Özel Yurtlar Hakkında  Bilgiye İHtiyacım var  Devlet Yurtlarını Fazla Tavsiye Etmiyorlar  Sizlerin Önerilerine İhtiyacım var Arkadaşlar Teşekkürker.
LosTSouL
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Ağustos 21, 2008, 01:16:00 ÖS »

Vay be 20 Kişi bakmış Bir Kişi Yorum Yapmamış Helal olsun Sizlere
mesut52_34
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2008, 05:34:11 ÖS »

benimde hiç bir bilgim yok haftaya kayıtlar başlıyo okula minibüs gidiyormu nasıl gidicez.
arzuuuuum
Full Member

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Eylül 01, 2008, 08:12:59 ÖÖ »

benimde hiç bir bilgim yok haftaya kayıtlar başlıyo okula minibüs gidiyormu nasıl gidicez.

evet otobüs gidiyor beyşehir gölününü ordan huğlu arabaları kalkıyor.
Brahman
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Eylül 01, 2008, 09:57:16 ÖÖ »

mrb huglu mezunları ve hâlan devam etmekte olanlar Kahkaha bu sene 2. sınıftayım allah a sukur alttan dersım kalmadı o kadar da zor bı okul degıl calısan için he ne dersınız benım gıbı haylaz bırı hıc altan ders bırakmadan gectıyse calısanlar derece yapar Kahkaha Kahkaha
huglulu
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Eylül 26, 2008, 12:30:48 ÖS »

selamun aleyküm arkadaşlar yardımcı olayım facebookta hesabı olanlar Mehmet Solmaz ı eklesin beyşehir huğlu grubuna üye olsun
huglulu
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Eylül 26, 2008, 12:35:29 ÖS »

devlet yurdunda kaldım kız erkek karışık internet kafe bilardo salonu normal kafe yemekhane süper dağın tepesinde tavsiye ederim huglunun özel yurtlarında konfor bulamayabilirsiniz ama galiba özel yurtlardan birini okul almış okula danışbailirsiniz.yol parası çarşıya gidip geliş beş ytl olmus duyduguma göre Gülümseme crazy_emin@hotmail.com makine resim konstruksiyon yardımcı olabilirim arkadaşlar
seyma
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Ekim 07, 2008, 06:11:51 ÖS »

merhaba ben 2007 huğlu makine mezunuyum huğlu berbat biyer ama beyşehir için aynı şeyi söyleyemem huğlu beyşehire bağlı bir kasaba beyşehire yaklaşık yarım saat uzaklıkta ben beyşehirde özel bir yurtta kaldım erkeklerin çoğu huğluda sadece erkeler için kurulmuş olan bir yurt var orada kalıyorlar...
seyma
Newbie
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Ekim 07, 2008, 06:12:17 ÖS »

daha fazla bilhi ısteyen huğlu hakkında pm atabilir..
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Sitemap XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
tag: Ödev deposu, üniversitelere, şehirlere ve mesleklere göre bilgi paylaşımı forumu, bilgisayar, autocad, 3ds max, v-ray, üniversiteler, forum